Sisteme de irigatii automate
Str. Facliei, nr. 25, Oradea

Noi suntem Bonami

 

Am inceput in 1997 din pasiunea noastra pentru gradinarit o afacere de familie avand ca activitate principala comercializarea produselor de gradinarit si amenajarea spatiilor verzi. De-a lungul timpului am decis sa ne axam pe irigatia spatiilor verzi ca activitate principala si avand scopul de a excela prin serviciile oferite in acest domeniu. 

Serviciile care le oferim in prezent sunt proiectarea, executia si intretinerea sistemelor de irigatii pentru spatii verzi cu destinatii rezidentiale, comerciale, parcuri, terenuri sportive si irigatii agricole. Activitatea noastra include de asemenea comercializarea de sisteme de irigatii prin picurare cat si piese pentru acestea.

Valorile noastre sunt profesionalismul, calitatea produselor si a serviciilor pe care le oferim, seriozitatea si garantia calitatii. 

Calitatea materialelor cu care lucram, experienta profesionala si satisfactia clientilor carora le-am oferit serviciile noastre ne fac sa credem ca in prezent suntem printre cei mai buni din domeniul nostru. 

Suntem mandri ca prin activitatea noastra si prin implemetarea sistemelor de irigatie automatizate, Municipiul Oradea a obtinut titlul de Capitala Verde a Romaniei. 

Ne dormi sa fim lideri pe piata in domeniul sistemelor de irigatii automatizate in zona de vest a Romaniei si vom continua sa depasim asteptarile clientilor nostrii.

Te asteptam sa discutam despre nevoile tale pentru irigatii.

Contacteaza-ne

1997
Infiintare
Firma Bonami isi incepe activitatea in domeniu prin comercializarea produselor pentru gradinarit Gardena® si amenajarea spatiilor verzi.
2007
Evolutie
Devine un jucator principal pe piata locala, concentrandu-se pe sistemele de irigatii. In acest an finalizeaza cu success cea mai mare provocare de pana atunci, parcul 1 Decembrie din Oradea - cu o suprafata totala de xxxmetrii patrati.
2015
Extindere
Isi propune sa devina lider in domeniul irigatiilor pe zona de vest. Isi exinde afacerea prin comercializarea online a produselor profesioniste de irigatii.
+ Proiecte finalizate
% Clienti satisfacuti
Spatii irigate
+ Ani de experienta